Over Vers Geperst

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

20 okt

Ontmoetingsmoment met de leden en met iedereen die kennis wil maken met onze afdeling.

zondag 20 oktober 2024 van 10:00 uur tot 17:00 uur

We ontvangen jullie graag in de Polyvalente zaal om traditioneel kennis te maken met alles wat leeft in en rond onze afdeling.Tegelijkertijd kan je rondneuzen in het boekenpakket ,omvattend 140 nieuwe titels,samen met een verzameling tweedehands boeken die je voor vrije bijdrage kan meenemen.De uitnodigingen voor het vernieuwen van jou lidmaatschap zijn reeds verstuurd op 16 september en 40 leden zijn er al op ingegaan,is het jou nog niet gelukt ,helpen wij je bij de praktische afhandeling er van .Wellicht ben je ook nieuwsgierig naar onze activiteiten van volgend seizoen,nationaal bestaat het Davidsfonds 150 jaar, meer  informatie hierom wordt je verteld met een aangepast drankje en versnapering .Op dit evenement is iedereen van harte  welkom, ken je nog iemand uit je omgeving die lid wil worden,dan  wordt je hier voor ook beloond.

Wat vermeldenswaard is voor onze werking in Bekkevoort , wanneer je een boek koopt ons een steuntje bezorgd op financieel vlak.

Vriendelijke groeten vanwege Paul, Reinoud en Jules.

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard Gratis

Info: davidsfonds.bekkevoort@gmail.com of bel naar 016/63.37.21 of 0494/44.22.86

Labels: ActiviteitVers GeperstCultuurregio Oost-Brabant